Ajda Pekkan Türk Müzik Tarihine Damga Vuracak Stadyum Konserinde Kendisine Kimlerin Eşlik Edeceğini Açıkladı

featured
Share

Share This Post

or copy the link

Türk müziğinin değerli isimlerinden biri olan Ajda Pekkan kariyerinde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. İlk kez stadyumda konser verecek olan Pekkan, konserinde kendisine kimlerin eşlik edeceğini de açıkladı.

Türk pop müziğinin değerli sanatçıları arasında yer alan, her giydiği ve her açıklaması manşetlere taşınan Ajda Pekkan magazinin kıymetli isimlerinden.

Son dönmelerde yaptırdığı estetiklerle de zaman zaman sosyal medyanın gündemine oturan Pekkan daha çok kariyeriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Türk müziğine büyük katkılarda bulunan ünlü sanatçı şimdilerde kariyerinde daha önce hiç yapmadığı bir organizasyona imza atmak için hazırlanıyor.

“Ajda Pekkan ve Arkadaşları” adıyla ilk kez bir stadyumda konser vermeye hazırlanan Süperstar’ımız gönüllere taht kurmuş şarkılarını hayranları için seslendirecek.

Ajda Pekkan yaptığı açıklamada da kendisine; Selda Bağcan, Motive, Mabel Matiz, Hande Yener, Mazhar & Fuat, Cem Adrian, Nilüfer, Işın Karaca, Sıla, Mert Demir, Norm Ender ve Korosu’nun eşlik edeceğini söyledi.

Haberiyle pek çoğumuzu şimdiden heyecanlandıran 12 Haziran’daki dev konserin biletleri de satışa çıktı. Dudak uçuklatan bilet fiyatları da gözden kaçacak gibi değildi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy Şehirdeki Magazin privileges, log in or create an account now, and it's completely free!