Kemerlerinizi Bağlayın! Bahar Dizisi Gelecek Bölümde Öyle Bir Konuk Ağırlayacak ki!

featured
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz bölüm dizide bahar temizliği yapan Bahar, gelecek bölümde neler yaşayacak hepimiz çok merak ediyoruz. 11’inci bölüm için kemerlerinizi sıkı bağlayın çünkü gülmekten yerlere yatacağımız bir bölüm olacağa benziyor. İşte Bahar’ın gelecek bölüme konuk olacak yeni oyuncusu…

Show TV’nin popüler dizileri arasında yer alan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” adlı dizi, MF Yapım’ın ürettiği ve dikkat çekici konuk oyuncularıyla izleyicilerin ilgisini çeken bir yapım.

Dizinin 11. bölümünde, tanınmış komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Peran Vakıf Hastanesi doktorlarının gönüllü olarak hizmet verdiği bir köyde muhtar Hasibe karakterini canlandıracak.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini yaptığı ve Ayça Üzüm’ün senaryosunu kaleme aldığı bu dizi, Haziran ayının ikinci haftasında sezon finali yapmayı planlıyor.

Bu dizi, sadece içeriği ve oyuncu kadrosuyla değil, aynı zamanda hikayesi ve çekim kalitesiyle de izleyicilerin beğenisini kazanmayı başarıyor.

Bu nedenle, “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” adlı dizi, Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yerini almayı hedefliyor.

Sizce yeni bölümde neler yaşanacak? Neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy Şehirdeki Magazin privileges, log in or create an account now, and it's completely free!